tamara lukovics

Új év, új élet ✨

Nem is tudnám szebb hírrel indítani az évet, mint ez! Régóta szeretném megosztani veletek a hírt hogy babát várunk, de ugyanakkor nagyon nehezemre esett meghozni a döntést, hiszen folyamatos félelem van bennem hogy ‘csak nehogy bármi történjen’. Mostanra viszont már egyre nehezebbé vált számomra egyrészt elrejteni a növekvő pocakot, a testem változását, azt, hogy nem sportolok már annyira aktívan, másrészt összességében is nehezemre esett már NEM erről beszélni, nem ezzel foglalkozni, mert nagyon szeretném átadni magam a babavárás örömének az élet minden területén, beleértve a blogolást és a vlogolást is, hiszen a hetem legalább egyharmadát ez teszi ki.

Persze mi itthon már október első hete óta tudjuk a nagy hírt, ezért volt időm felkészülten megosztani veletek is azt, de nagyon fontos ez nekünk, és túl nagy becsben tartottuk ahhoz, hogy rögtön csak úgy szétkürtöljük a nagyvilágba. Viszont most, hogy belépek a terhességem 17. hetébe, ezzel egyidejűleg pedig megkezdtük az új évet is, úgy éreztem itt az ideje hogy megosszam veletek is a végtelen örömünket, hátha számotokra is érdekes és izgalmas lesz ez az időszak, ahogy mind magunkat, mind a lakásunkat felkészítjük a kisbaba érkezésére.

Természetesen, mivel ő az első gyermekünk, mindennek teljesen tapasztalatlanul vágunk neki, abszolút nem tudunk semmiről semmit, és annak ellenére hogy a nulladik perctől kezdve képzem magam különféle szakirodalmakkal, abszolút hiszek benne hogy igazi tudást és tapasztalatot majd csak a mindennapok hozzák meg. Szóval távol álljon tőlem hogy bárkinek bármilyen tanácsot adjak az út során, abszolút csak a saját tapasztalataimat szeretném megosztani, babadolgokkal, lakásdekorral és hasonló velejárókkal kapcsolatos tartalmakat készíteni, tippeket adni, személyes történeteket, videókat, fotókat megosztani.

Ugyanitt: fogadjátok szeretettel a blogomat új köntösben – sajnos nem sikerült január 1.-re tökéletesítenem, de úgy gondoltam inkább vágjunk bele félkészen, így még abszolút hiányzik róla pár funkció (nyugi, visszatér a Q&A is, csak megújult formában), illetve örömmel tudatom veletek, hogy már most be van fotózva két teljes outfit poszt is, amik szintén rendszeres visszatérők lesznek az év során. 🙂 Hat új kategóriát hoztam létre, amik terveim szerint végig jelen lesznek itt idén: ‘Baby’, ‘Beauty’, ‘Food & Drinks’, ‘Home’, ‘Life’ és ‘Outfit’. Ezen témakörökben tervezek minél színesebb és vizuálisabb tartalmakat készíteni nektek 2020 során, de a tervekről egyelőre ne is ejtsünk több szót, hiszen mint ahogy minden évben, idén is érkezik még az első héten egy évösszegző/évtervező bejegyzés, amiben mindenre kitérek majd részletesen.

Addig is köszönöm hogy (még mindig) itt vagytok!

 

tamara lukovics

86 hozzászólás

Leave a Reply