The Body Shop: Vanilla Pumpkin kollekció

October 1, 2017

meg-ő-rü-lök annyira imádom az őszt, a halloweent, a színeket, az illatokat, a faleveleket, az időt, mindent. egy hatszáz oldalas romantikus regényt össze tudnék dobni ebben az évszakban, a lakás minden négyzetcentiméterét teleszórnám yankee candle illatgyertyákkal, SŐT, még starbucksban is voltam tavaly egy PSL erejéig, pedig kifejezetten nem szeretem a starbuckst. egyszóval a tökéletes white girl megtestesítője vagyok szeptembertől novemberig, ugyan nem vagyok rá büszke, de kár lenne tagadni 😀

ebből kifolyólag képzelhetitek a reakciómat, mikor meghívást kaptam a Body Shop Vanilla Pumpkin őszi kollekciójának bemutatására a The Body Shop Mammutba. természetes hogy egy nagy IGEN volt a válasz; felkaptam a legjobb barátnőm és rohantam az eseményre szeptember 29.-én. mivel egy számomra nagyon kedves őszi tematikájú eseményről volt szó, mindenképp szerettem volna veletek is megosztani az élményt és hozni egy kis fényképes beszámolót a blogra. 

sajnos ezen a pár aranyos fotón kívül viszont sok dologról nem tudok beszámolni. ahhoz képest, hogy meghívókat küldtek ki erre az “eseményre”, konkrétan nyoma sem volt a nagy felhajtásnak. bár az eladó hölgyeken rettentő aranyos kis őszi hajpántok voltak és a boltba is beraktak három műtököt meg egy faládikót, ennél jobban nem igazán tettek ki magukért. szomorúan konstatáltam azt is, hogy az új vanilla pumpkin illat számomra egyáltalán nem őszies, tulajdonképpen semmiben nem emlékeztet erre az évszakra. papíron az édes mandulát, a sült tökmagot és a vaníliát kellene benne érezni, ehelyett viszont egy enyhe vaníliaillaton kívül csak egy hosszútávon kicsit zavaró, fura illatot éreztem a vanilla pumpkinban. nyilván ez teljesen relatív, mindenkinek más a finom, de ez nekem és a barátnőmnek is abszolút csalódás volt. így a kollekcióból nem is vettünk semmit, ami egyébként egy kézkrémet, egy testvajat, egy tusfürdőt és egy csillámos testpermetet tartalmaz. helyette viszont vásároltam egy-két újdonságot, plusz kaptam egy ajándékcsomagot is a Body Shoptól.

én magam egy arclemosót vásároltam, ehhez egy újfajta arcszivacsot, illetve egy kompakt kontúr/blush/highlight szettet. legutóbbit különös izgalommal teszteltem, mert még soha nem vásároltam sminkterméket a body shopban, egy teafaolajas bb krémet leszámítva. az ajándékcsomagban pedig egy mini kókuszos tusfürdőt, egy mini testápolót, egy extra mini bőrápoló olajat, egy újkollekciós krémmintát és egy vászontáskát kaptam a Body Shoptól. (ezennel szeretném megragadni az alkalmat és felajánlani az ajándék vászontáskát valakinek, aki esetleg igényt tartana rá, mert én nagyon nem vagyok vászontáskás és ha reálisan nézem a helyzetet akkor itthon csak a szekrény mélyén, majd egy idő után a kukában landolna. szóval van bárki, aki szeret vászontáskát hordani és örülne ennek a body shopos darabnak?)

a dolgok többségét már tegnap leteszteltem, úgyhogy ha valaki kíváncsi a véleményemre, görgessen le a lap aljára, ahol pár mondatban részletezem. addig is íme pár fotó:

 

tamara lukovics the body shop magyarország

tamara lukovics the body shop vanilla pumpkin

tamara lukovics the body shop vanilla pumpkin

tamara lukovics the body shop vanilla pumpkin

tamara lukovics the body shop vanilla pumpkin

tamara lukovics the body shop vanilla pumpkin

tamara lukovics the body shop vanilla pumpkin

tamara lukovics the body shop vanilla pumpkin

tamara lukovics the body shop vanilla pumpkin

az arclemosóról nem nagyon tudok nyilatkozni még ennyi idő után, mert szerintem hosszútávon derül ki, hogy mennyire kompatibilis a bőrömmel. a sminket jól lehozza, irritációt nem okoz, illata különösebben nincs, úgyhogy szerintem nem lesz vele semmi gondom. eddig kétszer használtam és az biztos, hogy utána nagyon finom puha az arcbőröm.

az arcmosó szivacsról viszont már most tudom hogy hatalmas pénzkidobás volt, mert nem hogy kellemes, de kifejezetten kellemetlen a bőrömnek. anyagban teljesen olyan mint egy sima fürdőrózsa, sőt, talán még keményebb tapintású is, így viszonylag rossz érzés húzogatni az arcbőrömön. van a kis zsákban három apró fürdőrózsa is, amit nem igazán tudtam vizualizálni mielőtt ténylegesen kipróbáltam volna, de az eladó hölgy esküdözött rá. háááttt elég szar, meg kell hogy mondjam, össze-vissza csúszkálnak a kis zsákban, az egész teljesen praktikátlan és értelmetlen. régebben konjac szivacsot használtam, erre kerestem valami alternatívát, na ez nem jött be. konkrétan 10/0 pont, ha engem kérdeztek.

a kontúrpaletta JÓ! sokszor megfogalmazódott már bennem, hogy igazítani kell az elvárásaimat egy termék márkájához és árfekvéséhez, így ismét csak azt tudom mondani, hogy 4.000 forintért teljesen tökéletes ez a kis paletta. kompakt, jó méretű, jó anyagból készült, strapabíró termék. a színek szépek benne, eléggé pigmentáltak és jó adag van belőlük a palettában. az egyetlen kivetnivalóm, hogy (bár szépen mutatnak a bőrömön) nem 100% természetesen olvadnak bele a sminkbe, tehát nincs az a luxustermék érzés mikor felkenem magamra. de ismét csak annyit tudok mondani, hogy az árát figyelembe véve nálam abszolút telitalálat, mindennapos sminktermékem lesz.

a kis minták közül kipróbáltam a tusfürdőt, a testápolót és az arcolajat is, mindegyik jól szuperál, nincs különösebb jó vagy rossz véleményem. a megszokott Body Shopos illatok és textúrák, de ezek már régi termékek. az olajat még nem próbáltam sosem, ez egyébként kifejezetten tetszik, talán azt is mondhatom hogy jobb minőségűnek tartom, mint a pom-pom arcolajomat. nem hiszem hogy fogok venni, mert nem olcsók az olajaik, de ezt a kis flaskát biztosan elhasználom majd.

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés