Teszteltem: Lash Lift

January 18, 2018

Évek óta nagy dilemmám volt hogy mit kezdjek a szempilláimmal, mert a mindennapos festéséhez egyszerűen túl lusta vagyok, az épített műszempilla pedig sajnos nem az én világom. Szerencsére viszonylag hosszú és erős szempilláim vannak, viszont elég halovány a színük (legalábbis a hajamhoz képest), ebből kifolyólag pedig jó pár milliméterrel rövidebbnek tűnnek, mint amekkorák valójában. Emellett eléggé előre állnak, a szempillagöndörítő pedig egyszerűen sosem illeszkedik tökéletesen a szemem ívére, így a legszélső pilláim mindig egyenesek maradnak. 

Persze nekem is mindig nagyon tetszik mikor végre sikerül úgy-ahogy begöndörítenem és kispiráloznom őket, nem mellesleg pedig ti is sokan írtátok már hogy szép hosszúnak tűnnek úgy képeken. (Visszatérő kérdés hogy van-e műszempillám – nincs) Így hát nem maradt más választásom, ki kellett hogy próbáljam a Lash Lift-et, hiszen tökéletes megoldásnak tűnt a szempilla-problémámra.Életemben először próbáltam ezt a kezelést, nem is nagyon foglalkoztam vele vagy olvastam utána soha még ezelőtt. Persze régóta látom itt-ott felbukkanni, de igazán sosem ástam bele magam a témába. Pár hete viszont rábukkantam egy szalon oldalára, ahol akkurátusan végignézegettem a csodás Lash Lift képeket és tényleg le voltam nyűgözve hogy egy ennyire gyors és egyszerű eljárással ilyen látványos eredményt lehet elérni.

Hogyan készül?

Első lépésben megtisztították és átfésülgették a szempilláimat, majd elmagyarázták hogy mi is fog történni. Utána leragasztották az alsó szempilláimat, majd egy szilikonformát kaptam a szemhéjamra. A kezelés három részből állt, különböző szérumokat és folyadékokat fésültek a pilláimra, illetve egy ragasztó-szerű anyagot amitől feltapadtak a szilikonformára. (Ettől lesznek göndörek). Közben be is festették őket feketére, a végén pedig egy ápoló olaj segítségével leoldották a pillákat a szilikonformáról, átfésülgették és már kész is volt. Az egész nem tart tovább kb. 30-35 percnél.

Fáj?

Nem! Semmit nem éreztem az egészből, egy percig sem csípett, szúrt vagy zavart. Miután kinyitottam a szemem, egyáltalán semmit sem éreztem, csak egy kicsit meg kellett őket törölgetni.

Ártalmas a szempilláknak?

Nekem is ez volt a legfőbb kérdésem, többször is rákérdeztem hogy ‘de BIZTOS nem?’

Megnyugtattak, hogy kizárólag természetes anyagokból készülnek a szerek, nincs bennük elvileg semmiféle kemikália. (Ezt arra értette amit ők használnak, így nem tudok másról nyilatkozni, illetve felteszem a szempillafesték ebbe nem tartozik bele). Én már önmagában jó jelnek vettem hogy egyáltalán nem csípett az anyag miközben a szempilláimon volt, és mivel hat éve készítek másoknak műszempillát, pontosan tudom hogy egy erős ragasztó hogy kikészíti a szemet ha véletlenül akár a gőze is belekerül. Szóval összességében nekem egyáltalán nem roncsolta a szempilláimat, semmi rosszat nem tapasztaltam, csupa pozitív gondolatom van a Lash Liftről!

Meddig tart a hatása?

Kb. 6-8 hétig.

Ajánlanám másnak, kipróbálnám újra?

Igen! Kifejezetten ajánlom, főleg hogy egy műszempilla-felrakás töredékébe kerül és cserébe a saját természetes pilláidat viselheted, csak egy sokkal extrább kivitelben.

 

És most következzen az előtte-utána kép, külön kiemelném milyen szép ilyen közelről és ilyen előnyös szögből a fejem, jó szórakozást kívánok hozzá 😀

tamara lukovics lash lift

 

 

Ha bármilyen kérdésetek van a Lash Lift kezeléssel kapcsolatban, nyugodtan írjátok meg lent kommentben!

 

♥ tamara

 

 

*nem szponzorált tartalom – saját indíttatásból kerestem fel a szalont és teljes árat fizettem a kezelésért.SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés