Őszi kedvencek – Gardróbmustra és lakásdekor

October 11, 2017

sziasztok! 🙂 kihagynám a szokásos első bekezdést amiben az ősz gyönyörű tulajdonságairól áradozom, helyette megpróbálom lényegretörően összefoglalni, hogy mik azok az alapdarabok és aktuális kedvencek, amiket ebben a szezonban kötelezően beszerzek. nyilván a hűvösebb idő adott, így kénytelen vagyok a divatozást elhagyva eköré építeni a gardróbom, mert hihetetlenül, rettentően, ELKÉPESZTŐEN fázós vagyok.

korábban már említettem, hogy okkal nincs (még) lakásdekor-szekció a blogon, hiszen sajnos jelen helyzetben dolog dolog hátán van nálunk, így kevéssé fest ideálisan a lakás. viszont van egy-két örök klasszikus ami számomra elengedhetetlen az őszi hangulat megéléséhez, így belecsempészek ebbe a bejegyzésbe egy-két háztartási elemet is, ami nálam mindig fix szeptembertől decemberig.

mutatom is az idei kedvenc szerzeményeimet, mellette pedig azt is megtaláljátok, hogy hol és mennyiért tudjátok őket megvenni, ha nektek is megtetszett valami! 

 

 

1.

 

 

2.

 

 

 

3.

 

 

4.

 

 

5.

 

 

6.

 

 

7.

 

 

8. 

 

 

 

 

 

1. ZARA, Stradivarius, 2. Boohoo 3. ASOS 4. Mango 5. Dr.Denim, Tezenis 6. Yankee Candle 7. Heath&Heather 8. JYSK

2 Comments

 • Léda

  October 21, 2017 at 10:15 pm

  szia!
  szeretnék egy receptes blogot létrehozni, melyik blog készítő oldalt használod?

  1. tamaralukovics

   October 22, 2017 at 5:06 pm

   szia! en a wordpress.org-ot hasznalom, de ha nem ertesz a html/css/js dolgokhoz, akkor a wordpress.com is tokeletes valasztas szerintem! ha megcsinaltad, kuldd el a linket, szivesen olvasgatnek recepteket 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés