OOTD 25/02/2018

February 25, 2018

Bár gyönyörű napsütéses időre ébredtünk ma reggel, sajnos a tavasz közeledte még igencsak várat magára, hiszen dermesztő hideg volt egész hétvégén. 🙁 Felemás érzéseket keltett bennem a dolog, ugyanis ki nem állhatom ezt a csípős hideget, viszont így legalább volt alkalmam felvenni a legújabb szerzeményem, ezt a gyönyörűszép szőrmekabátot. Ha hiszitek, ha nem, ez a csoda csupán 12.000 forint (aki gyűjti a műszőrme kabátokat, az tudja hogy egy szép darab sokszor ennek a duplája) és mivel mostani kollekció, még elérhető ITT.

Ha van valami amit megtanultam a skandináv országokban, az a réteges öltözködés, így a szőrmekabátok és mellények végigkísértek az egyetemi éveim során. Tökéletesen funkcionálnak sima kabátként is ha az időjárás engedi, de nagykabát alá is jó választás, ha még több rétegre lenne szükségünk. A mellények ráadásul kombinálhatók bőrdzsekivel is, bár ezzel óvatosan, mert sajnos vékony a határmezsgye a közönséges és az ízléses közt.

Az outfit többi része teljesen hétköznapi – a kedvenc szaggatott farmerem (amit lassan illene lecserélnem mert konkrétan évek óta ebben élek, egyébként már ki is nőttem), egy bordázott fekete garbó (szintén jackpot darab volt az egyetemi évek során, a garbókollekciómat talán még maga Diane Keaton is megirigyelné), egy fekete bakancs és egy fekete kistáska. A legkényelmesebb kombináció amit a melegítő és bő póló után el tudok képzelni, ráadásul azért jó mert sehol nem vagy sem alul-, sem túlöltözött ezekben a darabokban. Tökéletes munkába, iskolába, egy üzleti meetingre, egy kávézásra vagy este egy borra a városban. Legalábbis én így vagyok vele, nálam tényleg minden alkalommal befutó ennek a szettnek egy-két variációja.

A sminket illetően pont annyira voltam elszánt amennyire egy lusta vasárnaphoz illik – alapozó, szemöldök, arckontúr és egy hangsúlyos rúzs. Ha valakinek esetleg megtetszett volna ez a szín, akkor a jó hír az, hogy nem több mint 600 forintért lehet a tietek ez a DM rúzs, ami nem mellesleg szerintem tökéletes dupe-ja a MAC ‘Diva’ árnyalatának.

Mint mindig, minden darab a képek alatt részletesen fel van sorolva, ha bármit kihagytam volna vagy kérdésetek lenne, ne habozzatok tudtomra adni a kommentszekcióban 🙂

 

tamara lukovics

tamara lukovics

tamara lukovics

tamara lukovics

tamara lukovics

tamara lukovics

 

Fotók: Fruzsina Otto

Kabát – SheIn  (LINK HOZZÁ)
Garbó – Massimo Dutti
Farmer – Pull & Bear
Bakancs – Stradivarius
Táska – Bershka

Rúzs – DM (LINK HOZZÁ)

 

 

 

2 Comments

 • Anonymous

  February 26, 2018 at 9:13 pm

  Istenem de edesen mosolyogsz a kapu elott az egesz alakos kepen ? Mennyire pici vagy, milyen magas vagy? 160 centi korul? Es hany kilo vagy? ❤️ imadom a blogod!

  1. tamaralukovics

   February 27, 2018 at 12:01 am

   😀 köszi, nem vagyok pici de már ezren kérdeztétek, nem tudom miért tűnik úgy, gondolom a kapu nagy?! teljesen normális a magasságom, 170 centi vagyok, szerintem tök jó. nem tudom pontosan hány kiló vagyok, 55-58 közt mozgok szerintem!

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés