NYX Face Awards 2017

April 3, 2017

hatalmas örömmel konstatáltam, hogy a NYX cosmetics idén is elindítja a magyarországi Face Awards versenyét. mivel csak fél éve költöztem vissza Magyarországra, a tavalyi versenyről egyáltalán nem hallottam, így hát nem is neveztem rá.

bár nem erősségem a teátrális lookok készítése, a klasszikus értelemben vett sminkelés napi rutinom, legfőbb hobbim, örök szerelmem.

a NYX már fiatalkorom óta partner volt ebben, hiszen ténylegesen jó minőségű sminktermékeik nagyon jó áron kaphatóak, bár tizenévesen még így is kuporgattam a zsetonjaimat hogy kifizethessem a horribilis szállítási költségeket, mert hát sem Magyarországon, sem Dániában nem volt még kapható a márka. viiiiszont e sanyarú időknek végleg vége, hiszen már mindkét országban elérhető a NYX.

bár láttam, hogy a tavalyi nevezők leginkább teátrális irányban gondolkodtak, én ettől függetlenül is úgy döntöttem, hogy mégis egy sima, ‘hétköznapi’ lookot küldök be. véleményem szerint a kevesebb MINDIG több, sosem szerettem túlvariálni a dolgokat, egyszerű a stílusom és ehhez kénytelen vagyok hű maradni hogy a végeredmény engem tükrözzön. fingers crossed, meglátjuk ez mire lesz elég.

ez a 90’s soft grunge egy olyan értelemben hétköznapinak számító look, hogy nem használtam hozzá semmiféle különleges technikát, eszközt vagy kelléket. bár én magam hétköznapi szinten nem sminkelek ennyire erőteljesen, egy videóba / instagram fotóra, vagy akár egy ilyen versenybe méltó nevezőnek találom.

itt tudtok szavazni: http://faceawards.nyxcosmetics.hu/videok

80%-ban a szakmai zsűrié a döntés, de nagyon hálás vagyok minden közönségi szavazatért, hiszen ez alkotja a fennmaradó 20%-ot!

♥ tamara

Leave a comment

Your email address will not be published.

Következő bejegyzés