NYEREMÉNYJÁTÉK – Állítsuk meg az állatkísérleteket!

June 25, 2018

Sziasztok!

 

Biztosan sokan tudjátok, hogy a szépségápolás mellett a másik nagy szenvedélyem a felelős állattartás és az állategészségügy önmagában.

Sajnos a mindennapok során számtalan olyan márka termékeivel érintkezünk (legtöbbször akaratunk ellenére), akik tesztelnek állatokon, a The Body Shop pedig 1989 óta kampányol ennek betiltásáért. Bár az Európai Unióban 2003-tól törvényellenes kozmetikai termékeket állatokon tesztelni, illetve 2009-től már a kozmetikai alapanyagokra is ugyanez vonatkozik, sajnos még mindig sok vállalat végez állatkísérleteket Európán kívül. Ez nem csak egy borzasztó szívszorító, de ugyanakkor egy teljesen felesleges dolog is, hiszen pontosan látjuk, hogy enélkül is lehet tökéletesen jól működő kozmetikumokat gyártani. (Erre a The Body Shop a legjobb példa).

A mai nyereményjáték keretei közt arra kérlek titeket, hogy ha számotokra is fontos ez az ügy, akkor írjátok alá a Forever Against Animal Testing petíciót, amivel automatikusan neveztek, hogy megnyerjétek az alábbi kis csomagot. Felhívnám a figyelmeteket hogy ez a nyereményjáték bizalmi alapon működik, hiszen természetesen sem én, sem a The Body Shop nem látja, hogy ki írta alá valóban a petíciót. Én bízom bennetek, remélem minél többen tudunk segíteni a The Body Shopnak hogy elérje az idén kitűzött célját – 8 millió aláírást szeretnének az ENSZ elé vinni 2018-ban.

Ha szeretnétek segíteni, és ugyanakkor megnyerni ezt a kis csomagot, kövessétek az alábbi lépéseket:

Írjátok alá a petíciót erre a linkre kattintva

→ Kövessétek a The Body Shop Magyarország Instagramját (@thebodyshopblog) és az én Instagramom (@tamaralukovics)

→ A nyereményjátékhoz tartozó Instagram poszt alatt (LINK) jelöljétek meg egy barátnőtöket, akinek szintén szívügye a dolog, és úgy gondoljátok, hogy szívesen aláírná a petíciót.

 

Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt, a sorsolást Instagramon követhetitek nyomon! ♥

 

 

 

2 Comments

 • Zsohár Krisztina

  June 25, 2018 at 5:21 pm

  Nagyon remélem hogy sikerülni fog a 8 millió aláírás megszerzése.??

  1. tamaralukovics

   June 27, 2018 at 8:45 pm

   EN IS!! par honapja mar nagyon jol alltunk, most nem tudom a pontos allast de azt hiszem mar csak 1-2 millio kell 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés