Készülj el velem

August 6, 2017

ebben a készülj el velem videóban szinte csak olyan termékeket használtam, amiket júliusban teszteltem először. ehhez adós vagyok egy bejegyzéssel, amit már napok óta halasztgatok, de ANNYI termékről kellene írnom, hogy még mindig nem fejeztem be. mindenesetre annak ellenére, hogy lassan augusztus közepe van, JÖN a ‘júliusban teszteltem’ bejegyzés! most viszont lássuk, hogy ebben a videóban pontosan milyen termékeket használtam.

viiszont mindenek előtt egy kérdés: milyen videókra lennétek kíváncsiak? esetleg egy hétköznapi sminkrutin, vagy mi van a sminktáskámban? a napokban ezt a kettőt fontolgattam. írjátok meg kommentben!

 

 

ehhez a sminkhez a BH Cosmetics 28 színű ‘foil eyes’ palettáját használtam, amiben csak metálfényű színek találhatók. alapjáraton 99.9%-ban csak matt színeket szoktam használni, de nagyon szerettem volna tesztelni egy BH Cosmetics palettát végre, így egy olyanra esett a választotásom amiben más színek vannak mint a többi palettámban. bár fogok még írni a palettáról a következő bejegyzésemben, annyit elárulhatok hogy az árát NAGYON megéri, én örülök hogy megvettem, bár nem lesz napi használat belőle de alkalmakra tökéletes. a videóban is jól teljesített, szépen látszanak a színek kamerán is, ami mindig elég trükkös.

a másik meghatározó darab pedig a számomra kedves Gerard Cosmetics egyik liquid lipstickje, ‘Knight Rider’ árnyalatban. ez a szép padlizsánlila folyékony rúzs olyannyira felkeltette az érdeklődésem, hogy azonnal megrendeltem mikor megláttam és azóta vártam az alkalmat hogy tesztelhessem. sajnos ez nem vált be annyira mint vártam, az árához képest nem rossz minőség (főleg a pigmentáltsága nagyon jó), de az applikátor egyenesen szörnyű, és annyira nem is tartós a rúzs. úgyhogy fájó szívvel, de sajnos azt kell hogy mondjam hogy nem ajánlom. (de erről is bővebben mesélek majd a júliusi szerzemények közt)

az arc többi részén is próbálgattam újdonságokat, úgyhogy harmadszorra is leírom, hogy ERRŐL IS MAJD BŐVEBBEN, plusz használtam egy-két fix darabot, ami sok videómban visszaköszön.

a részletes terméklista:

 

Kat von D – Lock-it
Maybelline – Age Rewind
Kiko – Invisible Touch
Sephora – Tinted Self-Tanning Body Mist (ezt a nyakamra szoktam használni, mert MINDIG világosabb, mint az arcom és a testem)
ABH – Dipbrow Pomade
Kiko – Smart Contouring Palette
BH Cosmetics – Foil Eyes 28 Colour Palette
Kiko – Lasting Gel Liner
Maybelline – The Falsies Volum’ Express
Gerard Cosmetics – Hydra Matte Liquid Lipstick ‘Knight Rider’

 

ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni a csatornámra!

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

4 Comments

 • Anonymous

  August 8, 2017 at 12:55 am

  esküszöm heteró vagyok, de ahogy felkented a rúzst és megláttam a végeredményt szerelmes lettem, brutális smink lett, naaagggyon jóó!! hihetetlen ügyes vagy, csak így tovább!:)

  1. tamaralukovics

   August 8, 2017 at 9:14 am

   haha, köszönöööm, örülök hogy tetszik!!! aranyos vagy nagyon!

 • Lilla

  August 7, 2017 at 1:01 pm

  Bárcsak minden héten töltenél fel videót! *.* Engem érdekel egy mindennapi smink ruti, a sminktáskás is, és egy reggeli/esti rutin is!

  1. tamaralukovics

   August 7, 2017 at 1:14 pm

   iiigen, nagyon igyekszem!! ez az elsődleges cél, remélem egyre gyakrabban sikerül.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés