Heti vlog: Május / III.

May 23, 2017

nagggyon nagyon mozgalmas hetem volt, sajnos semmi időm nem maradt sem a kis blogom frissítgetésére, sem pedig sminkvideó készítésére 🙁 az egyetlen, amire volt kapacitásom, az a heti vlog elkészítése, bár ezzel is két napos késésben vagyok. próbáltam folyamatosan videózni, apró kis klipeket készíteni, hogy aztán összeállíthassam a szokásos heti vizuális beszámolót. remélem, hogy jövő héten ismét újult erővel vághatok neki a szokásos kontentgyártásnak, hiszen már rengeteg ötlettel le vagyok maradva. VISZONT újul szép lassan a honlap felülete, hiszen holnap, azaz szerdán végre valahára befotózásra kerülnek a ‘makeup portfolio’ menüpont első elemei. ez hihetetlen izgalommal tölt el, alig várom hogy láthassam a végeredményt. ezzel párhuzamban egy modernebb, reszponzívabb felület fog elkészülni a honlapon, hogy tényleg tükrözze az egész a személyes ízlésemet. 

ezzel egyetemben kaptam egy szuper munkalehetőséget (ami a jelenlegi munkám és hobbijaim tökéletes kiegészítője lehet), jövő héten megyek személyes interjúra, úgyhogy a MÁJUS / IV. vlogban mindenképp lesz erről is beszámoló.

ezt a hetet különösebben nem is részletezném, utólag visszanézve úgy érzem csak ettem és ittam végig. ez leginkább annak köszönhető, hogy éjt nappallá téve dolgoztam az Andrássy úti Zsidró szalonban, ami számomra is teljesen új volt, úgyhogy kellett egy hét hogy belerázódjak és felvegyem a ritmust, az amúgy nyugalmas irodai munkám után. iszonyatos pörgés volt az egész hét, minden percét élveztem de minden egyes nap félholtan estem haza, vagy legalábbis arra volt maximum erőm hogy beüljünk egy könnyű vacsorára vagy italra, aztán kimostam a sminkecseteimet, átgondoltam a következő nap teendőit és leginkább arccal dőltem az ágyba.

a hétvége is mindennemű pihenés nélkül telt, hiszen szombaton is dolgoznom kellett, utána rohantunk bevásárolni, késő délutántól pedig céges kerti sütögetésre voltunk hivatalosak, amiről késő este értünk csak haza. vasárnap egy kellemes dél körüli ébredés után pedig a videóban is látható nagytakarítás miatt ki kellett hagynom egy családi programot, ahol most csak Ádám képviselt minket 🙁 mivel az utolsó centiméterig kiganéztam az egész lakást, elment vele az egész nap, de legalább csillog villog.

következő héten reményeim szerint extrém szuper hírekkel jövök ? addigis ❤️

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés