Halloweeni smink utolsó pillanatban – Gyors smink csupán KÉT termékkel!

October 29, 2017
gyors smink halloween

sziasztoook!

idén nem volt túl sok időm készülni a halloweeni őrületre, bár minden évben nagyon aktív vagyok ilyenkor. rengeteg halloweeni dekorációm pihen szépen elcsomagolva, függők, lógók, tökök, gyertyák, papírmasék, pókhálók, sorolhatnám. viszont ebben az évben extra sűrűre sikerült az október vége, úgyhogy csúszik a fergetes halloweeni házibuli jövő évre, DE ez nem ok arra hogy ne kreáljunk valami szuper gyorsat 31.-e estére, ez a smink pedig pont ezt a célt hivatott szolgálni.

ti hova mentek halloween éjszakáján? ha minden jól megy, mi meglátogatjuk a Holtak éjszakáját a Gozsdu udvarban, ahova ugyan ha nem is ezt, de egy nagyon hasonlóan egyszerű sminket viszek 🙂

most viszont lássuk ez hogyan készült a videó: 

 

 

a szokásos alapozás után szó szerint KÉT termékre van szükség: egy gél alapú fekete szemhéjtusra (én EZT használtam) (vagy ha van otthon, akkor fekete testfestékre) és egy narancsos/vöröses szemhéjpúderre (én EZT használtam – mondjuk csalódtam, mert a dobozban gyönyörű narancsnak tűnt, felkenve nagyon neonos). innentől kezdve ezt a négy nagyon egyszerű lépést kell megtenni a smink elkészítéséhez:

  • vigyük fel a szemhéjpúdert a szemhéj egészére, ügyelve arra hogy a legintenzívebben a szem közepére kenjük, majd mossuk el minden irányba, hogy egyre halványabb legyen. ebből tehetünk akár a homlokra is.
  • rajzoljuk meg a száj és az orr körvonalát ugyanazzal a színnel, amit a szemhéjra használtunk
  • rajzoljuk meg a szemöldökünket, a száj és az orr körvonalát azzal a zselés szemhéjtussal, amivel amúgy a szemünkre is húzzuk a tusvonalat.
  • töltsük ki a száj és az orr belső részét ugyanezzel a tussal.

 

konkrétan ennyi 😀 ennél egyszerűbb halloweeni sminket még sosem láttam, viszont akinek van ideje és affinitása, az nagyon könnyen továbbfejlesztheti ezt a lookot, például lehet többféle színt használni a szemhéjra, hogy szép átmenetet képezzünk, lehet a homlokra, a szem alá, az orrba vagy a száj sarkába művért cseppenteni, lehet használni latexdarabokat sebkészítéshez, egyszóval a határ a csillagos ég.

ti milyen sminket készítetek halloweenra? exxxtrán nagyon örülnék ha csatolnátok képeket kommentben 🙂

aki volt oly kedves hogy végigolvasta, annak plusz info, hogy vlog készül az idei tökfaragásunkból és a halloweeni bulinkból!

vigyázzatok magatokra ♥

tamara

SaveSaveSaveSave

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés