GARDRÓBVÁSÁR

November 9, 2018

 

Hellóóó lányok!! Szuper hírrel jöttem:

November 18. VASÁRNAP sor kerül életem első saját szervezésű blogger-gardróbvásárjára.

Nagyon régóta szerettem volna csinálni egy ilyen eseményt, hiszen több száz feleslegessé vált ruhám maradt itthon, azok után hogy két tömött zsáknyi ruhát már elvittünk idén is adományozni. Minden évben szelektálunk – tavaly Karácsonykor került erre sor, idén viszont már októberre tarthatatlan lett az állapot szóval mindennek mennie kellett.

Ez alkalommal kicsit szigorúbban szelektáltam – olyan darabok is belekerültek amiket szeretek és még néha néha talán fel is veszek, de nem annyira gyakran hogy örök helyük maradjon a gardróbomban. Van azonban köztük rengeteg olyan darab amit még soha nem is hordtam, van sok címkés, van rengeteg ami még csak fotózáson volt rajtam vagy próbálva volt esetleg, de vannak olyan ruhácskák is amiket sokáig szerettem ám már van helyettesítőjük a gardróbomban. Ezeket mind megvásárolhatjátok a helyszínen!

Plusz: lesznek cipők, táskák, szépségápolási termékek, napszemüvegek, órák, egyéb kiegészítők. Plusz: Flóra, a húgom is elrejt pár gyöngyszemet a kiállított ruhák között. De a legeslegnagyobb plusz az, hogy:

is ugyanígy hozza az összes régi kedvencét, szintén beleértve ruhákat, cipőket, kiegészítőket és sminktermékeket.

Szóval ha szívesen jönnétek csemegézni a ruhák, táskák és cipők tengerében, akkor véssétek bele a naptárba a november 18.-i időpontot! A helyszínt az Up & Down, a fergeteges hangulatot pedig a LiveRobe biztosítja.

Lesznek vendégváró snackek és fini falatkák, lesz gyümilé, pezsgő, de le is lehet ülni egy jó kávéra. A LiveRobe MINDEN ÓRÁBAN készül nektek egy sorsolással, ahol Nini Molnar termékeket lehet nyerni, úgyhogy ha másért nem, ezért mindenképp legyetek ott!

Én személy szerint az alábbi márkákat viszem (a teljesség igénye nélkül): ZARA, h&m, Nike, FILA, Bershka, Stradivarius, Adidas, Michael Kors, Fendi, CLUSE, Tezenis, ASOS, PrettyLittleThing, Public Desire, NA-KD, Mango, SheIn, Boohoo, MAC, NYX, The Body Shop.

Ha most nem szeretnél vásárolni az sem gond, gyertek el, készítsünk pár közös fotót, nevezzetek a nyereményjátékra! Mindannyian próbálunk majd az egész nap folyamán minél többet beszélgetni veletek, minél többeteket megismerni, szóval én már nagyon izgatott vagyok hogy élőben is lássalak titeket.

 

Az eseményre itt tudtok visszajelezni Facebookon: https://www.facebook.com/events/361587081076002/

 

Külön köszönet a LiveRobe-nak és az Up & Down-nak hogy valóssággá varázsolták az elképzeléseimet és támogatják ezt az eseményt.

Ott találkozunk!

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés