Frankfurt

July 29, 2017

június elején a csodás nyári szezont egy Frankfurti utazással kezdtük meg – sosem jártunk még a német városban, de meglepően kellemesen telt ez a pár nap. nem volt sok elvárásunk előre, mert nem is hallottunk róla igazán se jót, se rosszat. Frankfurt eszméletlen ügyesen kombinálja a múltat a jelennel, nagyon érdekes, ahogy a gyönyörű, régi épületek köré egy hatalmas modern város épült több tíz emeletes irodaházakkal, helyenként már-már felhőkarcolókkal. a régi épületek is gyönyörűen karban vannak tartva, rengeteg épület kertje parkosítva van, csak úgy ahogy a Majna partja is. ez a (félig) vlog videó már több, mint egy hónapja késik, de végre elkészült 🙂 csak három napunk volt Frankfurtban, úgyhogy nem húztuk az időt a kamerához beszéléssel de azért úton-útfélen videóztunk amennyit lehetett. három koncerten voltunk, nagyon jókat ettünk és ittunk, tényleg sajnálom hogy nem sikerült mindent megörökíteni. naggggyon jó hosszúhétvége volt, várjuk a következőt!

görgess le, és nézd meg a videót! 

SaveSave

4 Comments

 • Kántor Hanna

  July 30, 2017 at 3:34 pm

  Én nagyon szeretek sminkelni de a vlogokat egyszerűen imáááádoom!!! Sok magyar vloggert követek, remélem te (ti) leszel a következő, mert nagyon tetszik hogy nem átlagos a stílusotok és ezáltal sokkal jobban érdekel mit csináltok. Minél többet videózz, nagyon tetszik 🙂 Puszi

  1. tamaralukovics

   July 30, 2017 at 3:42 pm

   ❤️?

 • Anonymous

  July 28, 2017 at 1:19 pm

  Bocsika hogy ide írok, de nem tudtam hova:D Csak azt szeretném mondani, hogy évek óta követlek Instagramon téged is és a barátod is (bár őt már nem találom, letörölte?? Ez is érdekel :D) és azt hiszem akkor még nem is voltatok együtt (vagy én nem tudtam róla) de olyan gyönyörű pár vagytok, tökéletesen passzoltok egymáshoz! Örülök az ilyen szerelmeknek mint a tietek mert látszik mennyire igazi és jó kapcsolat, mindig irigykedem:P Azt szeretném kérdezni, hogy ti hova szoktatok járni szórakozni? Sűrűn van programotok? Én nemrég költöztem Budapestre és kicsit el vagyok veszve. Előre is köszi a választ és bocsi hogy nem sminkes kérdés:)

  1. tamaralukovics

   July 28, 2017 at 3:54 pm

   köszönjük! nem gond, attól még válaszolok szívesen, bár nem tudom mennyivel leszel beljebb. nem járunk el sűrűn, sőt, igyekszünk minél kevesebbet. sokat dolgozunk és az átlagnál nagyobb igényünk van a kettesben eltöltött időre, ha tehetnénk wcre is együtt járnánk. soha nem szervezünk külön programokat, úgyhogy olyan helyet végképp nem tudok ajánlani ahova egyedül vagy barátnőkkel tudnál menni.. éttermekbe és koncertekre szoktunk járni, de gondolom kifejezetten szórakozóhelyekre gondoltál. a 0,75 bárt tudom ajánlani, ott az átlagnál gyakrabban megfordulunk, illetve a terasz nevű helyen vagyunk még visszatérő vendégek.
   nem, akkor még biztosan nem voltunk együtt mert nem is egy országban éltünk 🙂 ádám letörölte az instagramját, mert soha nem használta és nem is szerette már, csak tetoválásokat nézegetett rajta. most az enyémet használja ha valamit meg szeretne nézni, de egyébként mi otthon elrakjuk a telefont, laptopunk meg csak egy van közösen, munkában meg nem is lenne ideje instagramozni. de én abszolút átérzem a hiányát instagramról, néha csak úgy nézegettem a képeit munkaidőben, elég kellemes vizuális élmény 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés