CLUSE meglepi nektek!

March 21, 2018

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy ennyire eltűntem és ezer éve nem vagyok aktív a blogon, de egyrészt javában zajlik nálunk még mindig a lakásfelújítás, illetve ezen a héten vettem át a kulcsokat a SAJÁT KIS ÜZLETEMHEZ!!!, úgyhogy nyakamon az áprilisi megnyitás, ezerrel takarítok, bútort szerelek, papírokat intézek. Írok majd erről részletes bejegyzést a blogon, illetve dokumentálom az egész folyamatot, ugyanis nagyon sokan kérdeztetek a saját vállalkozásról, hogyan működik, mi ennek a menete, stb. Mindig olvasom és megjegyzem ezeket a kérdéseket, feltett szándékom készíteni erről egy részletes videót, szóval ígérem amint lesz egy szusszanásnyi időm, felveszem azt is.

Addig is egyéb tartalom híján szeretném nektek megmutatni ezt a gyönyörű órát, amire olyan régóta vágytam. Nagyon szerettem volna egy ilyen rettentő egyszerű, letisztult ezüst órát, mert csak egy arany-fekete órám van, amit nagyon keveset hordok, tekintve hogy baromi nagy és nehéz. Van az a szett amihez abszolút az illik, de a hétköznapokra egy könnyed, minimalista darabot szerettem volna. Valamiért kifejezetten ellenszenves volt számomra mindig is a Daniel Wellington, bár tetszettek a szíjak és az óra egyszerűsége, de ez a fordított D-s logó kiidegelt a világból. Pár hónapja már majdnem beszereztem egyet, de lebeszéltem róla magam, hálistennek. Most viszont megtaláltam ezt a se nem túl nagy, se nem túl pici számlapú CLUSE órát, ami pontosan megfelel az elképzeléseimnek, hiszen nagyon egyszerű, nagyon szép, nagyon nagyon jó minőségű, örök érvényű darab. Senki nem fizet nekem azért hogy ezt mondjam, tényleg imádom!

Aki pedig szereti a bőrszíjas órákat, annak az a jó hírem van, hogy kaptam az órához egy kuponkódot is, aminek használatáért én szintén semmiféle juttatásban nem részesülök, viszont ti kaphattok egy extra szíjat teljesen ingyen, ha bármilyen órát vásároltok. Tehát ha szeretnétek a CLUSE honlapján vásárolni, akkor tegyétek be a kosárba a kiválasztott órát, majd a kiválasztott cserélhető szíjat is (csak ellenőrizzétek le, hogy jó-e méretben az adott modellhez a szíj), majd írjátok be a kuponkód részhez hogy ‘TAMARALUKOVICS’ és automatikusan ingyen kapjátok a választott szíjat. Az én órám egészen pontosan EZ a modell, a karkötő pedig EZ. (nem affiliate linkek)

 

 

cluse minuit mesh silver tamara lukovics

cluse minuit mesh silver tamara lukovics

 

Remélem, pár embernek közületek hasznos lesz majd a kuponkód, igyekszem a jövőben is minél több ilyen kis aprósággal kedveskedni nektek. Hamarosan jelentkezem sok sok izgi tartalommal, vigyázzatok magatokra, ♥ tamara

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés