BASIC

October 15, 2018
Blog post

Hatalmas szeretettel és örömmel osztom meg veletek az egyik legnagyobb gyermekkori álmom, ami a mai napon valóra is vált – megjelent a saját ruhakollekcióm! Nem is tudjátok mennyire boldog vagyok hogy az elmúlt hetek, hónapok szorgos munkája után végre ti is láthatjátok a végeredményt. A BASIC tervezése során mindent én magam csináltam, a kezdeti tervrajzoktól a pontos anyagok kiválasztásán keresztül a címketervezésen, a webshop tervezésén át mindent a saját ízlésem szerint, úgyhogy tényleg szívvel-lélekkel készítettem nektek ezt az egészet. Remélem szeretni fogjátok, legalább fele annyira mint én ? Az első kapszulakollekció nagyon limitált, úgyhogy aki lemarad, kimarad!

Első körben négy modell készült, mind a négyet abszolút a hétköznapok ihlették, szerettem volna ha könnyen hordható, könnyen párosítható, strapabíró, hasznos darabok lennének. Ha követtek egy ideje akkor biztosan tudjátok hogy szeretem a praktikus és egyszerűen kombinálható darabokat, szeretem ha valamit hordhatok elegánsan vagy sportosan is, napszaktól és kedvtől függően. A BASIC összes darabja hordható sportcipővel, magassarkúval, télen és nyáron is, tehát tényleg minden alkalomra megállják a helyüket a megfelelő kiegészítőkkel.

Az anyagválasztás során is odafigyeltem arra hogy messziről elkerüljük a fast fashion vonalat, hiszen gondosan válogattam mire megtaláltam a tökéletes anyagokat. A pólóruhák puhák, selymesek, lágy esésűek, a crop felsők pedig erős, rugalmas anyagból készültek. Kézzel vagy gépben is moshatóak, nincs rajtuk felesleges címke, felirat, gomb, zseb vagy cipzár. Tényleg csak a tökéletes basic ruhadarabok, semmi több.

A kollekciót a http://basicbytamaralukovics.com oldalon vásárolhatjátok meg.

Írjátok meg, hogy tetszik-e nektek ?

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés