#2 MAC Ruby Woo

April 29, 2017

ééééééés véééégre megérkezett a kedvencem! nem is tudom miért nem ezzel kezdtem, a Ruby Woo a világ legcsodásabb, legtökéletesebb rúzsa, évek óta hatalmas kedvencem. bár minden rúzsnak csak egy videót szánok, biztosan sok sok posztban látni fogjátok még, hiszen szinte heti szinten viselem.

a Ruby Woo egy retro matte árnyalat, ami azt jelenti, hogy teljesen matt, nem kenődik, nem fényes, nem hidratál, inkább szárít. nagyon sokan nem szeretik ezt a formulát pont emiatt, de nekem örök kedvencem. jó a tartóssága, lehet benne enni-inni, de ha párszor újrakeni az ember, egy idő után már lepattog. szóval ha elkenődik vagy megkopik, én javaslom hogy törölgesd le a szád belső részén, és úgy kend újra, ne pedig negyedik rétegnek, mert akkor nem lesz szép.

én jelenleg egyszerre két tubussal koptatom, mert az elsőben már annyira kevés volt, hogy a megajófej szemfüles párom egyik nap meglepett egy újjal. így a régit csak bedobom a táskámba, hátha jól jön egy spontán este folyamán, a másikat pedig otthon tartom a kollekcióban 🙂

a rúzshoz tartozó videó már elkészült, a napokban fel is kerül a YouTube csatornámra, amire itt iratkozhattok fel (örök hála). addig pedig tudtok követni Facebookon és Instagramon.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés