#1 MAC Heroine

April 24, 2017

mivel nagy rúzsrajongó vagyok, a következő hetekben minden kedvencem köré építeni fogok egy postot, így született meg tegnap az első look, amihez a MAC Heroine árnyalatát használtam. bár világéletemben utáltam a lila színt, ezt a rúzst valamiért nagyon szeretem, attól függetlenül is, hogy normális esetben az ennél sötétebb színeket preferálom.

a MAC rengeteg lila árnyalatot kínál, a teljesség igénye nélkül többek közt: lavender whip, 4 eva, evening buzz, flatter me fierce, heroine, pure heroine (limited), gunner, punk couture, violetta, model behaviour, smoked purple. ezek többségének viselése számomra teljességgel elképzelhetetlen, mert rettentő távol állnak tőlem a világos lila színek. amikor a heroine-t megvettem, tulajdonképpen egy sötétebb árnyalatra számítottam, de nem bánom hogy ez lett belőle, mert igazán egy másik rúzsomhoz sem hasonlítható.

bár a heroine egy élénk, feltűnő szín, szerintem egy natúr arccal viselhető hétköznap is, egy sima, egyszínű szettet csodásan feldob. ha olyan helyen dolgozol ahol nincs szigorú dresscode és egyéb előírások, szerintem bátran viselhető munkába is. a kulcs itt is az egyensúly: én semmiképp nem kombinálnám egyéb feltűnő színekkel sem ruhát, sem a smink többi részét illetően.

állagát tekintve a heroine egy matt rúzs, ami nem összekeverendő a MAC retro matte formulájával, ami sokakat nagyon szárít. a sima matte formula krémes, intenzív, hidratál és van egy nagyon enyhe fénye. ebből kifolyólag számomra nem is elég matt, de egyszerűen lepúderezhető hogy tompább legyen a hatása. mindenképp a retro matte rúzsokat preferálom, így fáj is egy kicsit a szívem hogy a heroine nem az, de ettől eltekintve tényleg szuper termék, nagyon szép intenzív színe van, egy réteg bőven elég belőle, nem szárít, nem csomósodik, megfelel minden elvárásnak.

mivel az enyém már koránt sincs újszerű állapotban, az alábbi termékképet innen lízingeltem, szóval hálás köszönet a hölgy gyönyörű fotóiért!

kommentet / kérdést, bármily észrevételt a ‘KOMMENTEK’ menüpontban írhatsz névvel vagy név nélkül!

ha szeretnéd figyelemmel követni a jövőbeli bejegyzéseket, kövess Facebookon, Instagramon, vagy iratkozz fel a YouTube csatornámra! ♥

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés